dulapuri cu usi cu balamale

       Mobila Arad - mobila vestului va pune la dispozitie o mare varietate de dulapuri.La dulapurile cu usi cu balamale, balamalele sunt reglabile la inaltime, de asemenea si pe plan orizontal, stanga - dreapta, precum si in directia fata -  spate. La usi mai lungi este de recomandat sa fie dotata cu minim trei balamale pentru a prevenii curbarea usii.   Daca dulapul este foarte inalt, precum si usa , este bine sa aiba chiar si patru bucati de balamale. Balamalele sa fie produse de o firma cunoscuta pentru calitatea produselor. Latimea usilor ar fi bine sa nu depaseasca 55 - 60 de cm. Altfel sustinerea usilor nu va fi garantata, (cu timpul, prin folosinta s-ar putea sa se lase in jos interioarele usilor). Pentru a elimina acest fenomen dulapurile mai late decat 120 de centimetri sunt dotate cu trei usi. Dulapul foarte mare (lat) este dotat cu patru sau chiar si cinci usi.    

  Dulapurile care ar necesita si mai multe usi datorita latimii nu prea se fabrica fiind mai la indemana folosirea a doua dulapuri unul lipit de celalalt.

Dulapul poate sa includa si sertare care de obicei sunt construite pe partea inferioara a mobilierului.Pe usa de dulap de multe ori se aplica oglinda,mai ales in partile din mijloc.

 
 
               AFLATI PRETUL la meniul  *CONTACTATI-NE*