mobilier pentru copii

     Importam mobila din UE, o gama deosebit de variata, cu o coloristica fantastic de variata, special pentru copii.

  Marea majoritate este disponibila la comanda.

 

        AFLATI PRETUL la meniul  *CONTACTATI-NE*

 

Galerie Foto: mobilier pentru copii

/album/galerie-foto-mobilier-pentru-copii/sistem-free-camera-pentru-copii-jpg/ Sistem modular FREE, corpuri de culoare stejar inchis cu front de culoare alb rustic. /album/galerie-foto-mobilier-pentru-copii/caps-aranz-2-01-bez-hd-jpg/ Sistem modular pentru camere de copii CAPS. /album/galerie-foto-mobilier-pentru-copii/zele-hl5a7956-jpg1/ Sistem modular ZELE pentru camere de copii.
/album/galerie-foto-mobilier-pentru-copii/boat-cu-leagan-jpg/ Pat pentru copii BOAT din placă de mobilier laminat cu margini moi din PVC, are functie de balance. Dimensiunea patutului este de 150 cm lungime, 79 cm latime. /album/galerie-foto-mobilier-pentru-copii/cinderella-pat-cu-reglaj-de-lungime-multicolor-jpg/ Pat pentru copii CINDARELLA din placă de mobilier laminat cu margini moi din PVC, are functie de balance. Lungimea patutului este reglabil de la 165 cm pana la 205 cm, latimea este de 79 cm. /album/galerie-foto-mobilier-pentru-copii/digger-pat-cu-reglaj-de-lungime-multicolor-jpg/ Pat pentru copii DIGGER din placă de mobilier laminat cu margini moi din PVC, are functie de balance. Lungimea patutului este reglabil de la 154 cm pana la 194 cm, latimea este de 79 cm.
/album/galerie-foto-mobilier-pentru-copii/lambo-cu-un-raft-multicolor-jpg/ Pat pentru copii LAMBO din placă de mobilier laminat cu margini moi din PVC, are functie de balance. Lungimea patutului este reglabil de la 165 cm pana la 205 cm, latimea este de 79 cm. /album/galerie-foto-mobilier-pentru-copii/fire-truck-lozko-jpg/ Pat pentru copii FIRE TRUCK din placă de mobilier laminat cu margini moi din PVC, lungimea patutului este de la 148 cm, latimea este de 74 cm. /album/galerie-foto-mobilier-pentru-copii/speed-lozko-jpg/ Pat pentru copii SPEED din placă de mobilier laminat cu margini moi din PVC, lungimea patutului este de la 151 cm, latimea este de 75 cm. Patul include si salteaua.
/album/galerie-foto-mobilier-pentru-copii/happi-jungle-lozko-jpg/ Pat pentru copii HAPY JUNGLE din placă de mobilier laminat cu margini moi din PVC, lungimea patutului este de la 145 cm, latimea este de 76 cm. Patul include si salteau. Lada de lenjerie este optional. /album/galerie-foto-mobilier-pentru-copii/happy-flori-lozko-jpg/ Pat pentru copii HAPY FLORI din placă de mobilier laminat cu margini moi din PVC, lungimea patutului este de la 145 cm, latimea este de 76 cm. Patul include si salteau. Lada de lenjerie este optional. /album/galerie-foto-mobilier-pentru-copii/leonie-lozko-jpg/ Pat pentru copii LEONIE din MDF combinat cu lemn masiv , este vopsit si lacuit. Lungimea patutului este de la 209 cm, latimea este de 96 cm. Lada de lenjerie este optional.
/album/galerie-foto-mobilier-pentru-copii/neo-plus-jpg/ Pat pentru copii NEO PLUS din lemn masiv, baituit si lacuit, lungimea patutului este de la 197 cm, latimea este de 89 cm, inaltimea este de 115 cm. Patul include salteau si toboganul. /album/galerie-foto-mobilier-pentru-copii/emi-lozko-1-jpg/ Pat pentru copii EMI din lemn masiv, baituit si lacuit, lungimea patutului este de la 197 cm, latimea este de 89 cm, inaltimea este de 115 cm. Patul include si salteau si biroul. /album/galerie-foto-mobilier-pentru-copii/caboto-regal-jpg/
/album/galerie-foto-mobilier-pentru-copii/caboto-16-jpg/ /album/galerie-foto-mobilier-pentru-copii/par-3-paravan-usa-jpg/ /album/galerie-foto-mobilier-pentru-copii/par-1-paravan-jpg/
Elemente: 1 - 18 din 18